Fremførelse, fremlæggelse & forførelse – Et kursus i formidling

Virksomhedsværktøjer tilbyder et skræddersyet kursus til jeres virksomhed/organisation. Det tilbydes også som åbent kursus. Kontakt manager@virksomhedsvaekrtoejer.dk for at høre mere om pris for et lukket forløb eller for at skrive på interesselisten for et kommende åbent kursus.

Et dagskursus for enhver, der har en ”sag” at sælge, så dit projekt, din idé også får gang på jorden, fordi du kan fortælle det.

Kurset er for projektmagere, entreprenører, direktører, afdelingsledere, projektledere og idémagere, så deres projekt kan formidles mundtligt og skabe resultater. Det er ikke nok, at du har en fin flyer med budget og vision. Det er at mærke en person bag projektet, der er altafgørende for om din idé vækker medhør.

På kurset vil du få afprøvet værktøjerne, så du ved, hvordan dit projekt kan sælges til forskellige målgrupper og med forskellige slutintentioner som mål. Du lærer en model til at forholde dig til dit ”publikum” og får afprøvet metoder, så du får ”the tipping point” der er afgørende for dét publikum, du fremlægger for.

Du får værktøjer til, hvordan du strukturer din fremlæggelse og til hvordan du fremfører et projekt eller koncept, så det sætter sig i publikum. Det huskes og får betydning.

Du får også afprøvet værktøjerne til at fylde et rum med dine idéer, så man både kan se og høre for sig den mægtigste faktor i formidling. Forestillingsevnen er tændt hos hver og en.

Der er en grund til at Fosters & Partners vinder så mange arkitektkonkurrencer – de er dygtige – men jeg kan love dig, at de også er klædt på til at fremlægge.

Kurset er garanteret fri for power point, men til gengæld fuld af hands on-metoder, der gør dig i stand til overfor en lille eller en større gruppe at argumentere så det forslår.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen