I’m On Your Side…!

Siden Simon og Garfunkels megahit ‘Bridge Over Trouble Water,’ er det blevet en kendt sentence at sige; ‘I’m on Your side,’ – noget vi længes efter at nogen siger til os, det livs-opblomstrende – jeg er ikke alene, der er nogen der stiller sig på samme side som mig.
‘On Your side’ er også hemmeligheden eller snarere grundværktøjet i kommunikation, i menneske-omgang, det være sig i en virksomhed, en skole, i en familie – Im on your side – som det modsatte af at negligere dig, at vende mig fra dig, at se ned på dig – at opleve dig som modstander, forkert – som noget helt andet end mig – fra en anden planet.
Men det det vi gør når vi f.eks. skælder et barn ud – ‘gid` du dog var rigtig..!’ Og det er det vi gør i kommunikation, når vi vil vinde vores sag, ‘altså jeg forklare jer det en gang til’, når der mangler noget hos medarbejderne eller der er noget galt med kunden eller borgeren, som kommunikatoren nu må afhjælpe.
‘On your side’ er det der gør det så stort når vi IKKE oplever at nogen skyder os væk eller ‘rådgiver os’ så vi kan blive rigtige – men forstår os, forstår at sætte sig i vores sted – ‘Im on your side’ – du behøver ikke at forklare dig – jeg forstår hvorfor du er hvor du er, forstår hvorfor du oplever hvad du oplever.
Empati er det sociologiske ord for ‘On your side’. Empati, dét værktøj, dén evne der må blive fremtidens intention, hvis vi skal genvinde tillid og ordentlighed – i virke, i virksomheder, i organisationer, i familie, – ‘Im on your side’.
Lær’ hvordan du udøver at være ‘on your side’ – professionelt og helt helt ind i menneskebarnets start på livet – I At Blive Mødt og Intentionel Kommunikation – lær’ metoderne så mennesker mærker at du er ‘on their side’.

Indlæg oprettet 5

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen